دوام رنگ ساختمان

رنگ آمیزی

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک ، رنگ روغن و رنگ پلاستیک و پتینه کار


نقاشی ساختمان به طور کلی شامل نقاشی با رنگ آمیزی با روغن ، نقاشی با رنگ پلاستیک و نقاشی با رنگ اکریلیک میباشد. نقاشی با رنگ اکریلیک را اصطلاحاً نقاشی بدون بو میگویند. مهمترین شاخصه ها در انتخاب نوع رنگ آمیزی ساختمان باید به مسائل زیر توجه کرد :  

1- سرعت نقاشی ساختمان 

 2- حساسیت به بو 

 3- تمیزی سطح کار که اصطلاحاً به آن رد قلم میگویند  

4- براق بودن یا مات بودن سطح کار  

5- دوام نوع رنگ 

پس از انتخاب نوع رنگ آمیزی نما و ساختمان و اعتماد به یک استادکار نقاش ماهر میتوان بهترین نتیجه را گرفت. همچنین به جرات میتوان گفت زیر سازی کار پیش از نقاشی ساختمان 50 درصد از اهمیت را برخوردار است. بسیاری موارد پیش آمده است که با اینکه کارفرما بهترین نوع رنگ را برای نقاشی انتخاب کرده اما به دلیل زیرسازی اشتباه و استفاده از بتونه نامرغوب پس از گذشت اندک زمانی سطح دیوار ترک خورده و ظاهر بسیار بدی را به دیوار میدهد. نقاشی ساختمان جدا از اینکه سریعاً باعث زیبا شدن خانه میشود از رشد باکتری های موجود در دیوار نیز جلوگیری میکند و همچنین باعث از بین رفتن میکروب ها و حشرات میان دیوارها میشود. 

نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان در 4 مرحله و به شرح زیر انجام میشود :

1- برای نقاشی ساختمان ابتدا باید لوازم کار را فراهم کرد. به این منظور با خرید یک غلطک نقاشی و ظرف مخصوص مخلوط کردن رنگ کار را شروع میکنیم. با توجه به ارتفاع زیرپایی موجود از غلطک دسته بلند و یا دسته کوتاه به این منظور استفاده میشود. همچنین برای لبه های انتهایی کار باید یک قلم مو کوچک بخریم تا حد فاصل سقف و دیوار را نقاشی کنیم. معمولاً از رنگ پلاستیک برای نقاشی سقف ساختمان استفاده میشود زیرا از آنجاییکه سقف ساختمان در فصول سرد سال و در صورت روشن بودن بخاری در معرض حرارت زیادی قرار میگیرد نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک بهترین گزینه است. همچنین معمولاً از مقداری لاجورد در ترکیب رنگ سقف استفاده میشود زیرا از آنجاییکه تمیز کردن سقف دشوار است این ترکیب رنگ دیرتر دوده و گرد و خاک را نشان میدهد. برای نقاشی دیوار میتوان از انواع رنگ روغن مات و یا براق و همچنین رنگ اکریلیک استفاده کرد. در صورتیکه موج ناشی از گچکاری غیر اصولی زیاد باشد بهتر است از رنگ روغنی مات استفاده شود. همچنین از انواع رنگ زرد و یا نارنجی در ترکیب رنگ دیوار میتوان استفاده کرد تا فضای خانه گرمتر به نظر برسد.

2– آماده سازی محیط نقاشی بسیار مهم است. در صورتیکه ساختمان تخلیه باشد نقاشی ساختمان بسیار راحتتر است. البته باید توجه داشت که اگر سرامیک کف و یا کفپوش پارکت لمینت به تازگی تعویض شده باشند گرد رنگ باعث از بین رفتن شفافیت لعاب سرامیک خواهد شد. در اینگونه موارد باید در نظر داشته باشیم که تا حد امکان از پوشش پلاستیک و یا روزنامه در محل نقاشی استفاده کنیم. همچنین در نظر داشته باشیم که موقع خرید رنگ، حلال پایه آن کدام است. به عنوان مثال حلال رنگ روغن تینر و حلال رنگ اکرلیک و پلاستیک آب است. همچنین در صورتیکه اثاثیه در منزل باشد بهتر است که کل اثاثیه را به مرکز منزل منتقل کنیم تا نردبان در سراسر منزل قدرت مانور و گردش داشته باشد.

3- پیش از شروع نقاشی ساختمان باید ترک ها و درزها و سوراخ های موجود در سقف و دیوار ساختمان را بوسیله بتونه پر کنیم. دقت داشته باشید در صورتیکه شکاف این ترک ها و یا قطر این سوراخ ها زیاد باشد بهتر از بتونه استفاده نکنیم و از گچکاری استفاده شود. زیرا بتونه پس از مدت کوتاهی دوباره ترک خواهد خورد. آماده سازی سطوح پیش از نقاشی ساختمان یکی از مهمترین قسمت هاست. در صورتیکه زیرسازی کار به درستی و با دقت و حوصله انجام نشود نقاشی ساختمان انتظار مورد نظر را برآورده نخواهد کرد. برای بتونه کشی معمولاً از مخلوط پودر بتونه با آب در اسلامبولی استفاده میشود. بتونه بوسیله کاردک به عمق ترک ها نفوذ میکند. همچنین پس از خشک شدن بتونه با استفاده از سمباده نرم سطح پرداختی را صاف میکنیم. پس از این مرحله میتوان از رنگ آستر استفاده کرد. رنگ آستر با توجه به رنگ نهایی انتخاب میشود. به عنوان مثال اگر رنگ نهایی رنگ روغن مات است باید از آستر رنگ روغن استفاده شود. استفاده از آستر رنگ پلاستیک به عنوان آستر رنگ روغن کار اشتباهی است. متاسفانه برخی از استادکاران نقاش برای سود بیشتر این کار غیر اصولی را انجام میدهند.

4- غلطک رنگ را آغشته به رنگ کنید. نکته مهم این است که هر بار که غلطک آغشته به رنگ شد باید در محلی استفاده شود که قبلاً رنگ به آن نخورده است و یا رنگ آن قسمت کاملاً خشک شده است. بعد از چندبار حرکت غلطک میتوان به محل های تازه رنگ شده برگشت و نقاط باقی مانده را کاملاً نقاشی کرد. معمولاً سه دست رنگ برای نقاشی ساختمان کافی است و تمامی نقاط موجود در ساختمان را تحت پوشش قرار خواهد داد. همچنین برای نقاشی قسمت هایی که نیاز به ظرافت بیشتری است مانند لبه پنجره ها و یا چهارچوب درها میتوان از قلم مو کوچکتر استفاده کرد. فقط در نظر داشته باشید که در صورت استفاده از رنگ اکرلیک و رنگ پلاستیک ممکن است رد قلم باقی بماند. در صورتی که به رد قلم حساس هستید بهترین انتخاب رنگ روغن است.

محاسبه قیمت نقاشی ساختمان در اکثراً موارد به صورت مترمربعی صورت میگیرد.

البته جدای از نوع رنگ کاری ساختمان و همچنین ترکیب رنگ ، محاسبه قیمت نقاشی ساختمان به این صورت است:

1- مساحت کل خانه را در عدد 3 ضرب کنید.

2- عدد بدست آمده را اصطلاحاً متراژ نقاشی میگویند. قیمت اعلامی به ازای هر متر مربع نقاشی ساختمان را که از طرف نقاش به شما گفته میشود در متراژ نقاشی ضرب کنید.

3- قیمت زیرسازی کار با توجه میزان خرابی و عمق ترک ها به دو صورت گچکاری و یا بتونه کاری محاسبه میشود.

4- در صورتیکه ارتفاع سقف از حد معمول 3 متر بیشتر باشد هزینه کمی افزایش می یابد.

5- تمام اعداد فوق را با یکدیگر جمع کنید و قیمت رنگ آمیزی ساختمان را محاسبه کنید

محکم و مقاوم سازی سنگ ها بیشتر بخوانید

شرکت ایتوک کمپانی با کادری متخصص و مجرب اینجاست تا بهترین خدمات را برای مشتریان عزیز فراهم کند.

به ما امتیاز دهید post